Ilgtermiņa globālās pārmaiņas

Iet runa par ilgtermiņa globāla mēroga pasākumiem sabiedrības pārveidošanai. Es tajos piedalos, vairāk vai mazāk apzināti, pēdējos 30 gadus. Iet runa par neatlaidīgu darbu, nevis par cīņu. Manos materiālos veltīgi meklēt karstus jaunumus, sensacionālus atmaskojumus vai šausmu stāstus.

Tomēr tiem, kuri spēs minēto uztvert ar sapratni un atrast saikni ar savu personību, būs iespēja atrast savu vietu jaunajā sabiedrībā.

Pārveidojumi aizsākās ar personisko datoru un interneta ieviešanu, kam sekoja sabiedriski nozīmīgo pielietojumu – sociālo tīklu, kriptovalūtas u.c. ieviešana. Informācijas apmaiņas rezultātā kļuva acīmredzams esošās sabiedrības pretdabiskums un necilvēcība. Cilvēkos atmodās tieksme pēc personiskas brīvības, kas izpaužas kā pašpietiekamības meklējumi. Arvien vairāk cilvēku cenšas kļūt pašnodarbināti, tādā veidā radot materiālos priekšnoteikumus personiskai brīvībai.

Pašpietiekamība un brīvība ietver spēju sevi nodrošināt ar dzīves pamatelementiem – mājvietu, pārtiku, ūdeni, enerģiju, komunikācijām .. Cilvēki meklē iespēju paši gādāt par savu drošību un sabiedrisko kārtību. Brīvai preču un pakalpojumu apmaiņai vajadzīga īsta nauda. Tas viss kopumā veido sabiedrību, kuru mēs ceļam.

Aizejošā sabiedrība izrāda pretdarbībusākot ar globālu problēmu radīšanu un beidzot ar uzbrukumiem atsevišķām personām.

Personiskiem uzbrukumiem pievērst uzmanību izdodas tikai tad, kad persona jau apcietināta, apsūdzēta vai nogalināta.

Tāpēc jāmeklē veidi, kā personiskos uzbrukumus neitralizēt pirms tam, kad opozīcijai izdevies nodarīt būtisku kaitējumu cilvēkam.

Arī šiem jautājumiem es piedāvāju meklēt risinājumus savos materiālos.

Īss ievada video latviešu valodā https://youtu.be/EuwpqGLqkK0

Mana galvenā vietne http://societyandnature.org/
Pašreizējā uzbrukuma apraksts http://societyandnature.org/2018-12-22-attack.pdf
Paziņojumi par jaunumiem https://twitter.com/R_Bruners

Sākot ar šodienu, Twitter kontā būs paziņojumi par jaunu materiālu publicēšanu vai atjaunošanu, ieskaitot galveno vietni, YouTube kanālu, uzbrukumu aprakstus u.c.

30.12.18


Novērtē šo rakstu:

You already voted!

3 komentāri par “Ilgtermiņa globālās pārmaiņas

  1. ... 31 Dec 2018 pulksten 00:08

    Par Laitmana domu lidojumu.

    Vecais,viltigais lapsa… Abrams ,,atklajis,, tautu apvienosanas tehniku….Ta,pats Velns vinam atklajis tehniku, lai , veikli iznicinot patiesaaas zinas par Raditaja milzu darbu, SEV pievaktu visu godu,kas pienakas vienigi Radiitajam,un tikai! APVIeNOJOT lidzigos,vienotaa frontee, agresivi izplatot melus ,ar ,,rakstiem,, un bez rakstiem bauditu Pasa Velna atzinibu un peldetos paarejo tautu asiniis un ciesanaaas!!!
    So ,,Makslu,, Shamie ,jau kadu laiku censas iespiest nezidu tautaas,lai arditu taas no ieksienes un piesaistitu papildspekus savai asinju kaballai !!!
    Acimredzot mes esam tiesi tik,cik nepieciesams ,jo LABI JUTAMS ,ka gaisaa virmo lielas vetras pirmie veeji, kas shamo ,,iedomigos pratinjus,, sak sakartot ,ka tie PAT ( !!!) TAISNIBU sakushi runat?!
    .
    .
    .
    Admins
    Bet viņš tomēr atzina, ka žīdi ir visa ļaunuma sakne.
    Arī to, ka visa pasaule trin dunci pret viņiem.
    Protams, ka Jahve, kā teica Kristus, ir nekas vairāk, kā vecais Velns !
    Kabala ir Sātana „instruments“ !


  2. RB 31 Dec 2018 pulksten 00:09

    Ja tā saucamais Ābrams ir apvienojis cilvēkus ar kabalas palīdzību, tad šodien mēs vērojam šādas apvienošanas rezultātu. Pretdabisku un necilvēcisku sabiedrību, kas tiecas pašiznīcināties.

    Cilvēku dabiska apvienošanās notiek ar mērķi panākt savu drošību, sabiedrisko kārtību un pārvaldi, ciktāl tāda ir nepieciešama. Arī dzīves pamatelementus (ūdeni, enerģiju, komunikācijas..) ērtāk ir nodrošināt kopīgi ar t.s. infrastruktūras palīdzību. Pēc dabiskas apvienošanās tieksies brīvi cilvēki, vai citiem vārdiem sakot, cilvēki ar personisko pozīciju. Par personisko pozīciju un tās lomu sabiedrībā ir šis video https://youtu.be/PsxMu2QT94Y .

    Par laiku, cilvēka dvēseli un apziņu var filozofēt plaši. Tomēr gribētu ierobežot domu klaiņošanu ar mūsu tēmu, kas ir sabiedrība. Vai daba, ciktāl tā ir pieejama mūsu izziņai, ietekmē sabiedrību? Protams, manos materiālos tas īsumā aprakstīts šeit http://societyandnature.org/rb-02-rus.pdf , punkts 5.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *