Par konceptuālo varu, 2.daļa

Konceptuālā vara jeb pasaules valdība pārvalda valstis ar politiskās sistēmas palīdzību. Politiskajām partijām un politiķiem ir vēl viena funkcija. Tiem jārada sabiedrībā ilūzija, ka pārvalde ir cilvēciska. Tas ir, ka politiķi kā cilvēki pārstāv un ievēro cilvēku intereses. Patiesība ir tā, ka konceptuālo varu (pasaules valdību) neveido cilvēki. To veido radības, kuras cenšas pakļaut cilvēkus, un kopā ar politiķiem un citiem cilvēkveidīgajiem veido opozīciju cilvēcei.

Par to, kas ir iekšējā un ārējā opozīcija, punkti 3.1. un 3.2., sk. šeit http://societyandnature.org/rb-02-rus.pdf

Konceptuālā vara gatavojas atklāt savu īsto seju, un tas nebūs patīkams skats. To viņi darīs tad, kad cilvēkiem būs atņemtas visas tiesības un īpašumi, un tie nespēs izrādīt nekādu pretestību. Lasītāj, kādas ir tavas reālās tiesības? Vai Tava spēja pašam kaut ko izlemt un paveikt palielinās? Kāda ir Tava perspektīva kā īpašniekam? Tieši tā, cilvēkus atstās bez jebkāda īpašuma un tiesības būs tikai uz papīra.

Piemēram, Krievijā jau sāk valsts mēroga shēmas īpašumu atņemšanai ar fiziskas personas bankrota palīdzību https://youtu.be/SXdX7XV9mUY .

Vidusmēra cilvēkiem pieder dzīvoklis, zemes gabals, vasarnīca, auto, tos tad arī paredzēts atņemt. Vispirms valsts dome “sakārto” likumdošanu, tad sāk pilota projektus. Atsevišķiem cilvēkiem piestāda mistisku banku izdotus mistiskus rēķinus par hipotēku vai citu parādu. Vecus, vientuļus cilvēkus pēc rēķina izrakstīšanas vienkārši nogalina un pievāc attiecīgo īpašumu. Pārējiem ir tiesas ceļā jāpierāda, ka viņi kredītus nav ņēmuši. Shēmā iesaistītas arī pašas tiesas, vietējā administrācija, tiesu izpildītāji u.c.

Shēmu atstrādā tā, lai cilvēkam tiesā nebūtu iespēja pierādīt, ka viņš nav ņēmis kredītu. Ja tomēr ar juristu palīdzību izdodas uzvarēt tiesā, lēmumu noformē nepareizi. Shēmu atstrādā visās tiesu instancēs, tur figurē viltoti dokumenti, nepatiesas liecības utt. Kad shēma būs atstrādāta, to palaidīs masveidā un miljoni cilvēku zaudēs visus savus īpašumus.

Kāpēc to visu rakstu?

Pirmkārt, Latvijā valsts vara ir gandrīz tā pati, kas Krievijā. Augstākā valsts vadība formāli pakļaujas Eiropai un ASV, bet naudas sadali un reālo varu attiecībā uz cilvēkiem kontrolē (pus)bandītiski grupējumi. Piemēram, kas kopīgs narkotiku tirdzniecībai un Eiropas naudas sadalei? Abus kontrolē mafija. Par valsts budžeta sadali labāk vispār nerunāt.

Otrkārt, vidusmēra cilvēkam Latvijā pieder dzīvoklis, auto un varbūt vēl kaut kas. Ir arī augstāks vidusslānis, kas pa neatkarības gadiem apaudzis ar apetitelīgiem īpašumiem un kapitāliņiem. Esiet droši, ka tas tiks ekspropriēts pie pirmās izdevības, kad būs atstrādāta līdzīga shēma īpašumu atņemšanai Latvijas apstākļos.

Treškārt, atklāti pārkāpta robeža, kas šķir cilvēciskumu no necilvēcības. Valsts līmenī ievieš sistēmu, kas cilvēkus izposta un nogalina, lai paņemtu viņu īpašumu. Ja salīdzinam to ar citām parādībām sabiedrībā, tad jāsecina, ka nekas jauns tas nav. Pretsabiedrisku uzvedību, piemēram, huligānismu soda, tāpat kā kriminālu uzvedību – noziegumu izdarīšanu. Necilvēcisku uzvedību nesoda, bet gluži otrādi, veicina un radina pie tā jaunatni.

Novērst minētās vai līdzīgas darbības nav pa spēkam nevienai partijai vai politiskam spēkam. Ne tikai tāpēc, ka pašu partiju pārstāvji piedalās minētajās shēmās, bet tāpēc, ka par īpašumu atņemšanu un cilvēku nomaitāšanu ir pieņemts konceptuāls lēmums. Tas attiecas ne tikai uz Krieviju, bet tieši Krievijā to veic ar īpašu nežēlību. Konceptuālā vara ir nodibinājusi īpašu organizāciju krievu fiziskai iznīcināšanai. Čeka pastāv jau vairāk kā 100 gadus, un sistemātiski iznīcina ne tikai krievus, bet arī tautas ar līdzīgu raksturu un uzvedību, gan tiešā veidā, gan savstarpēji sanaidojot.

Pašreizējā iekārta cilvēkiem nepiedāvā līdzekļus, ar ko atgriezties cilvēciskā sabiedrībā. Esošie varas mehānismi tam neder. Vēlēšanu ceļā to izdarīt nevar, politiskās sistēmas iespējas jau apskatījām. Likumdošanas ceļā arī neizdosies, jo nevar izdot likumu, kas visiem liktu uzvesties cilvēciski. Arī saimnieciskā ceļā nekas nesanāks, jo saimniecību kontrolē opozīcija.

Tāpēc jauno, dabisko sabiedrību veido kā tautas pašpārvaldi, ārpus esošās varas institūcijām, vai arī šīs institūcijas attiecīgi pārveidojot. Sabiedrību veido (dzīvi) cilvēki, kuri sevi atzīst par tiesīgiem izvēlēties un lemt par svarīgākajiem savas dzīves elementiem, sk. šī raksta 1.daļas 2.rindkopu. Tadā veidā katrs (dzīvs) cilvēks kā suverēna vara aizstāj esošo konceptuālo varu (pasaules valdību).

Rakstu “dzīvs cilvēks” ar iekavām tāpēc, ka krievu valodā šim terminam ir atsevišķa nozīme. Cilvēki raksta zvēresta apliecinājumu savam statusam, apstiprina to notariāli u.tml. Vai tam ir nozīme, es nezinu, taču būtība ir tā, ka cilvēks apņemas visus konceptuālos jautājumus lemt pats.

Cilvēku apvienošanās tēmai pēc pazīmes (dzīvs) cilvēks veltīts šis video https://youtu.be/U5t4rMWJbEI .

Jaunās sabiedrības tapšana aizņem gadu desmitus. LRTT rakstīja par to “Ilgtermiņa globālajās pārmaiņās” https://tautastribunals.eu/?p=48281 . Pēdējo gadu laikā sākās intensīva, sabiedriski aktīva fāze, par to “Notiekošie projekti” https://tautastribunals.eu/?p=48663 . Arī Latvija pieredzēja nelielu atbalsi no notiekošā https://tautastribunals.eu/?p=48985 .

Nākošajā rakstā tuvāk aplūkosim, kā notiek pāreja uz jauno sabiedrību, tās iespējamo uzbūvi un sastāvdaļas.


Novērtē šo rakstu:

You already voted!

3 komentāri par “Par konceptuālo varu, 2.daļa

  1. Valdis Freimantāls 10 Jun 2019 pulksten 18:05

    Atbilde „arhivs“.

    Padomju laiku murgs palicis atmiņā ar manu norīkošanu iziet pārbaudi pie psihiatriem, kad es prokuratūrai ziņoju par milicijas darbinieku banditisko uzbrukumu un zadzību organizēšanu veikšanu manā privātmājā Rīgā, Līduma ielā 7.

    Izturēju pārbaudi godam un saņēmu speciālistu atzinumu, ka nav pazīmju garīgai slimībai.

    Un tad tikai prokuratūra sāka veikt izmeklēšanu, kas pēc 6 gadiem nobeidzās tiesas zālē, kur Ināra Šteinerte nolasīja spriedumu un vecāko kriminālmeklēšanas inspektoru V.G. saslēdza rokudzelžos un konvojēja uz cietumu.

    Iekšlietu ministrijai piesprieda man izmaksāt 15 912 rubļus (par ko tajā laikā varēja nopirkt māju Mežaparkā).

    Dienā, kad man izmaksāja šo summu, KGB un iekšlietu ministrijas banda man izbruka un naudu atņēma. Tas notika 1986 gadā. Helsinki 86 atbalstītāji tajā laikā tika sevišķi apkaroti.

    Pretlatviskie valsts varas pārstāvji žnaudza mani trafarētā milicijas Moskvičā, uzmetot no aizmuguras sēdekļa ap kaklu sarkanu gumijas žņaugu no auto aptieciņas. Milicis šoferis turēja manas rokas, kamēr slepkava žņaudza.

    Tas notika blakus manai dzīvesvietai Lapu ielā, Āgenskalnā.

    Mani mazie bērni un sieva nesagaidīja mani mājās – abus miličus, slepkavas ātrā palīdzība nogādāja slimnīcā (vienu ar cauršautu roku, otru ar cauršautu labo kāju, lodes ceļs 17 cm.)

    Naudu, kopā ar manu auto Vaz 2011 savāca milicijas kapteinis gruzīns, kamēr mani arestēja un visu vienos zilumos aizveda uz Daugavgrīvas ielas 1 milicijas nodaļu nogalināt.

    Tikai pateicoties tam, ka ieplānotā mana slepkavība nebija zināma šīs milicijas nodaļas dežurantam, man izdevās kamerā uz grīdas, mirstot izsaukt ātro palīdzību, kura atbrauca un konstatēja, ka esmu vēl dzīvs! Šim izsaukumam uz milicijas nodaļu, ārstu brigade nebija KGB speciāli sagatavota (Kā pirmā ātrās palīdzības ekipāža, lai konstatētu manu nāvi un tikai noformētu dokumentus).

    Tāda ir Helsinku 86 daudzpusīgā cīņa par latviešu ģimeņu tiesību aizstāvību Latvijā!

    Līdz šai dienai valsts institūcijas apkaro katra Helsinki 86 patriota darbību Latvijā!

    Ja nebūtu palicis dzīvs Linards Grantiņš un es – latviešu ģimenes nekad neuzzinātu PATIESĪBU par 1986 gada cilvēktiesību aizstāvības cīņām Latvijā (drausmīgajā KGBistu visatļautibas valstī).

    Visi pērkamie žurnālisti patiesību noslēptu un melus uzdotu par patiesību!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *