Ideoloģija un organizācija, 2.daļa

Īsumā apkopojot pirmajā daļā teikto https://tautastribunals.eu/?p=52563 , lielā globālā mērogā iet runa par vecās necilvēciskās ideoloģijas nomaiņu ar jauno cilvēcisko. Ciktāl runājam par ideoloģiju, situācija ir it kā vienkārša. Pretruna starp diviem ideoloģiskiem pretpoliem globālā mērogā. Turpretim lokāli tas izpaužas dažādos veidos – Dzeltenās Vestes, cīņa pret korupciju, patiesības noskaidrošana, taisnības panākšana, jaunas naudas ieviešana .. Situāciju raksturo 5.punkts “Terminos un skaidrojumos RB-02“. Šis punkts skaidro daudzas sabiedriskās parādības, un LRTT publikācijās to pieminēju iepriekš saistībā ar masu iznīcināšanas ieroču pielietošanas izredzēm https://tautastribunals.eu/?p=51789 .

Jāsecina, ka arī veidi, kādos cilvēki apvienosies nozīmīgu sabiedrisku mērķu sasniegšanai, būs atšķirīgi. Tas būs saistīts ar konkrētu darbu saistībā ar personiskajām interesēm, aizraušanos, profesiju, dzīves vietu un veidu .. Citiem vārdiem sakot, organizācija būs atšķirīga.

Cilvēki vairs nav jāvervē partijās un kustībās, tiem nav jāparakstās par piekrišanu kaut kādiem statūtiem .. Cilvēki atrod savu vietu dabiskā veidā, ar nosacījumu, ka tiem ir sava personiska cilvēciska dzīves pozīcija. Piemēram, savas ģimenes saimniecības izveidošana, pašnodarbinātība ar mērķi sasniegt pašpietiekamību, amatu apgūšana ar mērķi izrauties no vergu piramīdas un kļūt neatkarīgam, jaunas, īstas naudas izstrāde ar mērķi ieviest taisnīgu naudas sistēmu, elektronisko vadības, tirdzniecības un norēķinu sistēmu izstrāde, cīņa pret krāpšanu un korupciju, cīņa par vecās netaisnīgās pārvaldes nomaiņu ar jaunu taisnīgu pārvaldi .. katram ir iespēja uzskaitījumu turpināt no savas personiskās pieredzes.

Cilvēku organizēšanās notiek veicamo darbu gaitā. Ģimenes apvienojas grupās, kopienās un jaunās pašvaldībās tā, lai būtu ērti saimniekot, nodrošināties ar elementāro infrastruktūru .. amatnieki apvienojas uzņēmumā, lai iegūtu lielākus pasūtījumus.

Jaunas naudas izstrāde ir liels projekts, kas prasa lielus finanšu un tehniskos resursus. Tāpēc to dara esošās lielās korporācijas, ar mērķi gūt vēl lielāku peļņu un ietekmi. Interesanti, ka te primārā motivācija ir tieši peļņa un ietekme. Turpretim, īstas naudas (parādzīmju – RB-01, punkts 6) ieviešana un norēķinu brīvība kalpo kā PR instruments jaunās naudas popularizēšanai. Patiesībā cēloņsakarība ir tieši pretēja, bet par to zina vienīgi konceptuālās varas džungļu iemītnieki.

Par jauno naudu saistībā ar kripto LRTT rakstīja iepriekš https://tautastribunals.eu/?p=45581 . Nu jau pagājis vairāk kā gads, un lasītājiem ir iespēja vērtēt, vai rakstītais bija taisnība, vai nē. Pa šo laiku sistēmai ir izdevies diskreditēt bitkoinu un līdzīgās naudas. Vai process tamdēļ ir apstājies? Nē, gluži pretēji, nesen Facebook paziņoja par savas naudas Libra izdošanu. Tas ir būtiski jauns sasniegums, jo Libra ir īsta nauda, sk. iepriekš, tai ir finanšu nodrošinājums un tehnoloģiskā infrastruktūra. Apraksts ir šeit, turklāt ir daudz labu populāru rakstu. Vai norietošajai dolāra sistēmai izdosies nomaitāt Libru, vai tā būs tehniski atbilsošā līmenī, rādīs laiks.

Jāsecina, ka arī esošās organizācijas – uzņēmumi, korporācijas, bankas, pārvaldes struktūras un citi var kļūt par jaunās sabiedrības sastāvdaļu. Ar nosacījumu, ka tie spēj izprast jaunās, cilvēciskās sabiedrības būtību (konceptu) un paši aktīvi un pozitīvi piedalīties tās izveidošanā.

No korporāciju augstumiem nolaidīsimies uz zemes un palūkosim, kādas organizācijas iespējas ir pieejamas normālam cilvēkam ikdienas dzīvē. Cilvēkus pazemo, krāpj, atņem īpašumus un izvēles (gribas) brīvību. Cilvēki cenšas aktīvi pretoties, tomēr izredzes cīņā pret varas un tiesu sistēmu nav lielas. Tomēr atrodas daži, kuri gūst panākumus, kam piemīt enerģija, goda prāts, zināšanas, drosme un līdzekļi, lai savu pieredzi apkopotu un nodotu tālāk ar sociālo tīklu palīdzību.

Šādā veidā darbojas, piemēram, Svetlanas Vislobokovas (Светлана Вислобокова) vadītā organizācija “ПТ Диалог”, par to bija arī materiāls LRTT https://tautastribunals.eu/?p=49781 . Tur norādītais video ir likvidēts kopā ar video kanālu, jo varas iestādes cenšas traucēt, periodiski dzēšot informāciju. Interesenti var atrast kārtējo jauno kanālu, ievadot vārdu un uzvārdu YouTube meklētājā. Vislobokovas darbībai sekoju ilgi un uzmanīgi sekojoša iemesla dēļ. Neesmu atradis vēl nevienu cilvēku un organizāciju, kuras darbība tik precīzi un detalizēti atbilstu visam, par ko esmu rakstījis iepriekš. Tāpēc viņas darbam ir nozīme un organizācijai ir nākotne, gan attiecībā uz cilvēkiem individuāli, gan attiecībā uz sabiedrību un valsti kopumā.

To parādīšu ar diviem piemēriem.

Pirmkārt, šī enerģiskā kundze nesen izvirzīja savu kandidatūru Krievijas prezidenta amatam. Viņas spējas šaubas neizraisa, popularitāte strauji aug, arī bagāža diezgan solīda. Tur ietilpst gan (puslegāla) ieroču tirdzniecība, gan dalība Putina partijā Edinaja Rossija, gan vēl daudz kas cits. Tomēr pati kandidāte un iespējams, arī viens otrs uzmanīgs vērotājs nemaz nešķiet pārliecināti par izredzēm, jo viņa “nevelk” līdz prezidenta amatam. Paši uzmanīgākie vērotāji būs pamanījuši, ka dziļi fonā rēgojas visur esošais Jakovs Kedmi https://tautastribunals.eu/?p=50924 , kurš neapšaubāmi “velk”, un droši vien parādīsies uz skatuves, kad sāksies.

Otrkārt, vairākkārt ir paziņots, ka ebreji Krievijā, Latvijā un citur “dzīvo tik labi kā vēl nekad”. Turpretim pārējie iedzīvotāji sāk dzīvot tik slikti kā vēl nekad, un stāvoklis pasliktinās. Rodas smaga pretruna, kas draud pāraugt problēmās ebreju kopienai. Tas ir minēts arī LRTT publikācijās. No šīs kopienas viedokļa, ir vajadzīgs “restarts”, kā datoram, kurš “pakāries”. Kā to paveikt? Paņemt jauno cilvēcisko ideoloģiju un konsekventi pielietot.

Praktiski tas izpaužas tā. Parādās kompetenti, bezbailīgi cilvēki, kuri par simbolisku atlīdzību palīdz cīņā ar melnajiem kreditiem, hipotēkām, īpašumu atņemšanu .. tie noliek pie vietas trulos, alkatīgos ierēdņus, tiesnešus .. spēka struktūrās atrodas darbinieki, kuri novērš patvaļu un atrisina situāciju upura labā .. sāk tramdīt pat sinagogas un prasīt kamdēļ viņiem vajadzīgas licences darbam ar sprāgstvielām un indēm .. masu mēdijos blogeri un pat varas pārstāvji uzstājas pret necilvēcisko iekārtu .. Īsumā, kad notiks pāreja uz jaunu iekārtu, šie cilvēki nokļūs pie varas, un restarts būs veikts. Līdzīgi kā atmodā / perestroikā.

Vēlreiz atgādināšu, ka idejai ir gluži vienalga, kurš to paņem un pielieto savās interesēs. Tāpēc no konceptuālās varas viedokļa lietas notiek, bet cilvēku izredzes pagaidām tikai samazinās ar katru nākamo restartu. Neko darīt, tikai katrs pats pieņem lēmumu, piedalīties sabiedrības veidošanā saskaņā ar savu personisko pozīciju, vai nē.


Novērtē šo rakstu:

You already voted!

5 komentāri par “Ideoloģija un organizācija, 2.daļa

  1. ... 22 Sep 2019 pulksten 13:17

    ,,Elite“‚ zina,ka zeme zem kajaam sak drebet vairaak un vairak…
    ,,Elite““ saprot,ka briesmas nak pavisam no citas puses un si ,,puse,, ir pavisam blakus…
    ,,Elite“‚ skata pec smaida un kaut ko vel kompone… Bet miegs kaa nenak,taa nenak!

    Gaiss ir bliivs. Tik bliivs,kaa nekad agraak. …..PLESONJAM…..


  2. Aelita 22 Sep 2019 pulksten 13:18

    Cilvēciskums, taisnības panākšana – tas viss ir apsveicami. Bet par to naudu – ak vai, nabaga pensionāri domās, ka viņiem grib atņemt naudiņu, arī to, kas zeķē sakrāta, ir tik labi to pārskaitīt, bet ja nauda ir datorā, kas ir pagalam svešs, tad to taču kāds var nokrāpt, atņemt. Re, kā bija ar tām PNB bankas kartēm, kas vairs nederēja, kad vajadzīgs. Un, ja vēl ir dzirdēts par blēdīgiem hakeriem vai interneta kariem… Tad tiešām jāmeklē kāds pleķītis zemes, kur iestādīt kartupeļus.


  3. Pleķītis zemes, kur iestādīt kartupeļus nenāks par skādi jebkurā gadījumā. Bet tas nav jāmeklē tāpēc, ka tiek izstrādāta jauna nauda. Tas ir ilgs process, gadi 5-10, kad to sāks lietot ievērojamā apjomā. Iedzīvotājiem būs iespēja lietot to naudu un norēķinu kārtību, kam viņi uzticas un kas ir ērta viņu vajadzībām.

    Ar jaunu naudu ir tāpat kā ar jauniem masu medijiem. Jauna medija parādīšanās nekad nenoved pie veco mēdiju pazušanas. Piemēram, interneta ziņu portāli nekad pilnībā neaizstās televīziju un radio. No vēstures zināms, kad parādījās TV un radio, cilvēki nepārstāja lasīt avīzes un žurnālus. Atšķirība ir jaunajās iespējās un iedarbībā uz auditoriju. Ja avīze šauj uz cilvēku ar pistoli, tad TV šauj ar lielgabalu. Internets jau tuvojas jaunai dzīves videi, ar jaunām priekšrocībām un briesmām ..

    Par naudu runājot, vecās naudas un norēķinu sistēmas saglabāsies tik ilgi, kamēr tām būs lietotāji. Cilvēki varēs izvēlēties, kādu naudu un norēķinu sistēmu lietot. Bankas, norēķini ar kartēm, naudas pārvedumi filiālēs un internetā, darījumi ar skaidru naudu .. Tomēr cilvēki pāries un jaunajām naudām un norēķinu sistēmām, jo tās būs ērtākas, lētākas, ātrākas, dos jaunas priekšrocības. Savukārt bankām nāksies meklēt attaisnojumu savām izmaksām ..

    Situācijā ar PNB nav vainojama bankas karšu norēķinu sistēma. Tur vainojami tie, kuri atļauj visādiem salašņām dibināt bankas Latvijā. Kad banka aizgāja uz grunti, viņi atslēdza bankas kartes, lai cilvēki nevar izņemt naudu.


  4. now 13 Mar 2020 pulksten 22:55

    A person essentially help to make severely articles
    I might state. That is the very first time I frequented
    your web page and so far? I amazed with the analysis
    you made to make this actual post amazing. Excellent job!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *