Atbildes Aelitai

uz viņas komentāriem https://tautastribunals.eu/?p=53828#comment-66689 https://tautastribunals.eu/?p=53226#comment-65854

No psiholoģiskajiem uzbrukumiem, par kuriem Jūs (Aelita) rakstiet, tiešām var nojūgties, ja tos ņem galvā. Savukārt ignorēt tos iespējams tikai tad, ja cilvēks ir informēts. Tāpēc par to jārunā, par neparastiem sūtījumiem, mājieniem, situācijām – “teātri”, noklausīšanos, noskatīšanos, anonīmiem zvaniem .. Šīs darbības pašas par sevi lielu apdraudējumu nenes, bet ir paredzētas kā brīdinājums, ka sekos kaut kas nopietnāks.

Par to, kas seko būtu vērts rakstīt pamatīgāk. Seko fiziski uzbrukumi, īpašuma un naudas (rupja) atņemšana, vai mājvietas atņemšana, vardarbība pret tuviniekiem, pirmkārt pret bērniem, iztikas līdzekļu un darba atņemšana, izolēšana, apmelošana, apgānīšana, ģimenes sagraušana .. To visu dara tā saucamie “specdienesti”, nelieši pēc profesijas un sātanisti pēc būtības. Šos mēslus var apzīmēt vienā vārdā “čeka”, kas ir visās valstīs, tautībās, reliģijās .. Piemēram, ja cilvēku PSRS laikā sāka vajāt komunistu čeka, tad Latvijas laikā to turpina vajāt neatkarīgās Latvijas čeka, vai kā viņu sauc. Protams, ja cilvēks nepadodas. Ja cilvēks emigrē uz citu valsti, viņa lietu nodod attiecīgās vasts čekai (vai kā viņu tur sauc), un tā turpina iesākto ar savām metodēm.

Ja mainās iekārta, arī paši čekisti bez problēmām pārceļo no vecās iekārtas uz jauno. Tas notika, sabrūkot cariskajai Krievijai, un nodobinoties ebreju komunistu varai; arī pēc 2. pasaules kara .. Tomēr ir viens nosacījums šādai pārejai. Proti, čekisti ir palikuši uzticīgi iekārtai līdz zvanam. Ko tas nozīmē? Piemēram, pēc augusta puča Latvijā aizliedza komunistisko partiju. Ideja tāda, ja esi izstājies no partijas līdz 1991. gada septembrim, esi mazgāts. Ja turpini darboties partijā pēc zvana, pats vainīgs.

Tūlīt arī čekisti sāka bļaut: a kāpēc komunisti var, bet mēs nē?! A mums arī vajag noteikt tādu datumu. Droši vien tā arī izdarīja. Čekisti devās “pieredzes apmaiņas un pārkvalificēšanas” braucienos uz .. Ko viņi tur iemācījās? Viens saka, man policists parādīja bisi, ko viņš ved līdzi patruļmašīnas bagāžniekā. Noziedznieki tagad staigā bruņuvestēs, saproties .. Cits saka, man teica ka pistoli vislabāk nēsāt nevis kaburā, bet aiz jostas, vot šitā, uz d.rsas.

Jāsecina, ka gūtais zināšanu pūrs bija tāds pats kā ierēdņu, līdzīgu amatpersonu un speciālistu mācību programmām. Tam savulaik izdalīja lielas naudas, ko saņēma vadošās universitātes ar Harvardu priekšgalā. Bet rezultāts bija tāds, ka līdz dienai X tie bija asiņainā komunistu režīma bendes, bet pēc dienas X tie kļuva cīnītāji par demokrātiju .. Tomēr lielākā daļa veco čekistu devās biznesā, jo nebija piemēroti jaunajai sistēmai, izņemot varbūt tikai 5. daļu.

* * *

Par “specdienestiem” ir izdots milzums zombējošu filmu un grāmatu Džeimsa Bonda garā. Patiesu aprakstu nav daudz, piemēram ir Aslana Dzitijeva darbs https://sites.google.com/site/aslandzitiev/–demony-sredi-ludej . Tomēr no mūsu viedokļa būtu svarīgi saprast, kā šiem uzbrukumiem pretoties. Par to kādreiz sākām runāt http://societyandnature.org/2018/12/r-bruners-ilgtermina-globalas-parmainas/ . Pa šo laiku konkrēti pret mani ir veikti kādi 3 – 4 vērā ņemami uzbrukumi. Varētu tēmu turpināt, ja lasītājiem ir interese.

Kad rakstām, piemēram, par “psihotroniem” ieročiem, kas cietumā pielietoti pret L.Grantiņu, nevajag par to dot mājienu. Ja tādi ieroči pielietoti arī pret Jums, tad tā arī jāsaka. Arī es varu apliecināt, ka pret mani ir ilgstoši pielietota šāda veida iedarbība. Man toreiz bija aptuveni 10 gadu, un to darīja ar mērķi sagraut personību. Tas tika darīts dzīvoklī un izpaudās kā nepārvaramu šausmu izraisīšana. Tas varēja būt sešdesmito gadu beigās, septiņdesmito gadu sākumā.

Kas notiek ar cilvēku visu minēto represiju rezultātā? Ja cilvēks ir spēcīgs, tas spēj izturēt un pārvarēt uzbrukumus. Cīnītājiem rodas vēlme darboties pretim, rodas spītība, kā Jūs rakstiet. Tomēr tas nav viss. Rodas jaunas iespējas saziņai, kas jāapzinas un jāapgūst. Rodas iespēja saprast kopsakarības un notikumu būtību. Jaunās spējas vajag izmantot vēlamo izmaiņu panākšanai.

Esam daudz diskutējuši par reliģiju, piemēram https://tautastribunals.eu/?p=53226#comment-65871

Noskaidrojām, ka reliģija kā sistēma satur iekšējas pretrunas. Cīnītājiem reliģiskās pretrunas nepastāv, viņi tās sev ir atrisinājuši pat tad, ja reliģijai nepieder. Citiem vārdiem sakot, viņu “svētā statuss” ir dabisks, iegūts dzīves pārbaudījumu gaitā, un tam nav vajadzīgi nekādi apliecinājumi.

Gadās, ka cilvēki atgūst dabiskās spējas arī citu smagu pārbaudījumu rezultātā. Piemēram, slimības dēļ cilvēkam izoperēti iekšējie orgāni, tas bezmaz nomirst, tomēr nez kā izķepurojas un gūst popularitāti. Mūsdienās šādu situāciju iespējams ērti monetizēt, un cilvēks sāk baudīt (?) savu jauno dzīvi. Vai šādā veidā var tikt pie laimes un labklājības, lai lemj mūsu radītājs. Tomēr prakse rāda, ka nevar. Piemēram, mūsu E.Finks ir gājis cauri īstai ellei, kad jaunībā bija cirka mākslinieks. Sagriezta rīkle, lauzti kauli, bet vienreiz viņš esot pamests nomirt pēc kritiena no sastatnēm. Pēc gaišreģa spēju parādīšanās viņš sāka apgrozīties augstākajā sabiedrībā, ievākt naudu .. Ar ko tas beidzās var palasīt Finka biogrāfijā, bet tas jau ir cits stāsts.


Novērtē šo rakstu:

You already voted!

2 komentāri par “Atbildes Aelitai

  1. spītība 10 Dec 2019 pulksten 09:06

    Re, ko Lapsa ir uzracis – “Kolaborants”: Zigmars Liepiņš un citi estrādes mākslinieki nostučī…
    Un es domāju – ko tie dziedātāji tā… Izrādās, mafiozas struktūras. Vajag tik paskatīties lielākos masu inf. līdzekļos, kas visvairāk tiek slavināti.
    Es kādreiz (neapdomīgi?) komentārā aizstāvēju L.Lapsu, kurš ir sarakstījis grāmatas par Latvijas varenajiem. Tie arī ir kā sakne nevienlīdzībai.
    Bet Valdis meklē pie viņiem atbalstu portālā nra…


  2. laba bilde 10 Dec 2019 pulksten 10:37

    suņa sirds…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *