Nedomāju ļaundarus piesegt

Šī bija replika V.Freimentāla rakstam https://tautastribunals.eu/?p=54248 . Par to izraisījās laba diskusija, kas seko komentāros.

Es piedāvāju ceļus, kā pārveidot sabiedrību atbilstoši cilvēku vajadzībām. Neesmu uz tiesāšanu un sodīšanu orientēts savā būtībā, tāpēc lai par to rūpējas citi, kuriem ir attiecīga interese. Tomēr nedomāju nevienu ļaundari piesegt, tie visi tāpat ir labi piesegti. Savā laikā es biju vienīgais priekšnieks Latvijā, kurš atlaida no darba kādus 6 gab. čekistus tikai par to, ka viņi bija čekisti.

Šo un daudzu citu iemeslu dēļ Latvijā esmu nevēlama persona. Manu vārdu ir aizliegts pieminēt, uz maniem jautājumiem neatbild, manu viedokli nekomentē .. Īsumā sakot, manis vispār nav. Ja kāds no maniem bijušajiem paziņām iedomāsies ar mani kontaktēt bez sistēmas akcepta, viņu gaida represijas. Kā lai komunicē ar cilvēkiem, esot izolācijā? Rakstot rakstus LRTT, veidojot savas Sarunas http://societyandnature.org/ un līdzīgā veidā.

Lai ideja iegūtu praktisku virzību, tā ir jādiskutē, ar par un pret, ar komentāriem, iebildumiem, papildinājumiem, labojumiem .. Es pieņemu sev pausto atbalstu ar pateicību. Tomēr labāk saņemu mazu komentāru par lietas būtību, nekā lielu paldies.

Manas attiecības ar šejienes varu nav vienkāršas, esmu par to rakstījis, minējis piemērus. Mana personiskā lieta no Latvijas čekas ir nodota šejienes čekai. Tiem ir laba motivācija pret mani, jo savulaik esmu nodarījis pāri viņu kolēģiem. Tāpēc no manas puses ir bezcerīgi mēģināt iespraukties šejienes mēdijos, mani tur nelaidīs tuvāk par lielgabala šāviena distanci.


Novērtē šo rakstu:

You already voted!

8 komentāri par “Nedomāju ļaundarus piesegt

  1. RB 02 Jan 2020 pulksten 20:50

    Iepriekš rakstīju ka 2004. gadā biju spiests pamest Latviju, jo man atņēma jebkādu ienākumu avotu. Patlaban tieši to pašu cenšas darīt šeit, Lielbritānijā. Esmu pašnodarbināts mūrnieks, mana darba vieta ir šeit https://www.rbwalling.co.uk/ . Pēdējā laikā nesaņemu jaunus pasūtījumus, jau 2 mēnešus esmu bez darba. Izskatās, ka uz maniem potenciālajiem pasūtītājiem iedarbojas un liek atteikt.

    Pēdējā laikā bija arī viens gadījums, kad man demonstratīvi nozaga naudu no bankas konta. Turklāt zaglim nenāk prātā slēpties, gluži otrādi, tas uzstājas ka nauda viņam pienākas .. un banka viņam it kā piekrīt .. stīvēšanās turpinās.

    Pa šo gadu man ir sakrājušies daži neparasti piedzīvojumi un uzbrukumi. Ja lasītājiem ir interese, varu aprakstīt, ar dokumentiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Tas noteikti interesē lasītājus. Ja ir maz kometāru, tas nenozīmē, ka neinteresē. Lasītājs baidās šajā vietnē komentēt… .To man ir pateikuši paši lasītāji.
    Esmu sacījis un atkārtošu vēl: ja rakstiet komentārus, tad nesakiet to nevienam, pat savam dzīves biedram…
    Es(admins, kurš ir tas pats Linards Grantiņš) saku: nevienam es rakstītāja IP adreses neatklāju un pie tām sveši klāt netiek. „Nepalaižiet paši muti“ un nepatikšanas nebūs…. .
    Piebildīšu: „Pietiek com“ ir drošības dienestu portāls….rakstītāju identificē momentāli… .


  2. :: 02 Jan 2020 pulksten 20:52

    Mūsu Konstitūcija – Satversme jau nosaka, ka Latvija ir demokrātiska republika un vara pieder tautai. Tomēr īstenībā tas nav realizējies, vara līdz šim piederējusi oligarhiem. Masu medijus vada oligarhi, gan pašmāju, gan citi… Un tik māna to nabaga tautu. It kā ir institūcijas, kam vajadzētu aizsargāt Satversmi un tautu…
    Ir taču pat sociāldemokrātiska (it kā) partija sc. Bet tās vēlētāji arī metas aizstāvēt oligarhus!
    RB, Jūs rakstījāt, ka atlaidāt kādreiz no darba čekistus. Kā varējāt to zināt, ka čekisti, vai paši pateica?


    • RB 02 Jan 2020 pulksten 20:53

      Tas bija LPSR valdības sakaru centrs, valdības ēku kompleksā ko ierobežo Brīvības, Tērbatas un Elizabetes ielas. Tur pašā vidū vēl šobaltdien (droši vien) ir pamatīgs bunkurs. Tur bija speciālo sakaru centrs, tas bija saistīts ar Valsts plāna māju Pērses ielas kompleksā, un ar valdības rezerves sakaru centru, tā saucamo Līgatnes pazemes bunkuru.

      Valdības mājā sakaru centrs funkcionēja, kad to pārņēmu kopā ar visiem darbiniekiem, iekārtām, telpām, dokumentiem .. Vēlāk tur gāja pāri Māris Gailis ar remontiem, tāpēc no bunkura droši vien vairāk nekas liels nav redzams. Līgatnes pazeme jau toreiz bija draņķīgā stāvoklī, to iekonservēja un tagad tur ir muzejs https://www.latvia.travel/en/sight/once-top-secret-soviet-bunker-rural-ligatne .

      Darbinieki toreiz formāli bija pakļauti Latvijas čekai, tur saņēma algu, bet reāli tā bija vissavienības sistēma. LPSR čekai jau sen neviens neuzticējās, tāpēc realitātē slēgtā informācija gāja caur Baltijas kara apgabala štābu.


  3. :: 02 Jan 2020 pulksten 20:55

    Nezinu, Rid, ko atbildēt. Vai būs kāda nozīme, ja nedaudzi cilvēki sevi šādi deklarēs? Tam nevajadzētu būt masveida pasākumam? Bet jāsaprot, ka sabiedrība Latvijā ir sašķelta, notiek cīņa starp austrumu un rietumu piekritējiem, ir vēl dažādi grupējumi, gan reliģiski, gan liberālistiski, kam Jūsu nodomi var nebūt pieņemami. To jau var redzēt kaut vai tepat…
    Neesmu juriste, bet varbūt šāda pašdeklarēšanās var Jūs pasargāt no varas varmācības?


    • RB 02 Jan 2020 pulksten 20:56

      Ir nozīme, ja kaut vai viens cilvēks sevi deklarē. Pirmkārt, tas noder viņam pašam, jo palīdz saprast savu pozīciju sabiedrībā. Ikvienam cilvēkam pieder neierobežota vara, un to vajadzētu sākt saprast. Otrkārt, esošā vara sastāv no bailīgiem subjektiem, kuriem reizēm pietiek ar vienu brīdinājumu, lai apturētu visatļautību. Ko viņi darīs, ja saņems 10 brīdinājumus? Pasludinās tos visus par teroristiem? Atņems (mēģinās atņemt) pilsonību?

      Pareizi, ka sabiedrība ir sašķelta, bet cilvēki ir atrodami gan austrumos, gan rietumos, visos grupējumos, visās reliģijās un visās partijās. Tieši viņiem būtu jānāk klajā ar cilvēku apliecinājumiem. Tad mēs ieraudzīsim vienojšo elementu, sāksies sapratne, lietas sāks kārtoties.

      Par kādu varmācību Jūs rakstiet ?


  4. :: 02 Jan 2020 pulksten 20:55

    Varmācība var būt dažāda, kā jau te Grantiņš un citi ir aprakstījuši.
    Ja gribēsim veidot cilvēcisku sabiedrību, tad vajadzētu ieviest taisnīgumu, lai visi cilvēki varētu dzīvot cilvēciski. Bet tas savukārt nepatiktu tiem, kas pieraduši grābt vairāk, nekā viņiem vajadzīgs.
    Prezidents Levits teica, ka viņš grib būt gan turīgo, gan mazturīgo prezidents. Bet tas nevar sanākt, jo, lai uzlabotu nabadzīgo stāvokli, ir kaut kas jāatņem bagātajiem, ar ko pēdējie nebūs mierā. Tie, kam pašreiz ir daudz naudas, var noalgot sev juristus un citus pakalpiņus, lai savu privileģēto stāvokli saglabātu. Un,kā mēs tagad redzam, tikai iejaukšanās no ārvalstīm var ko grozīt…
    Nesen Ltv rādīja sērijfilmu pēc V.Igo romāna „Nožēlojamie“. Smaga filma par necilvēcīgo pasauli.
    Kad es internetā ieminējos par mūsu bezpajumtnieku nožēlojamo stāvokli, dabūju atbildes, ka viņi paši vainīgi.


  5. Artūrs Malta 31 Dec 2020 pulksten 10:15

    Kādā veidā Latvijas Valsts iztika bez Ģenerālprokuratūras?

    Ģenerālprokuratūru Latvijā ieviesa Višinskis, lai varētu piesegt valdošās kliķes noziegumus!

    Arī pašreiz Stukāna kantoris nodarbojās nevis ar Likumu ievērošanu, bet gan ignorēšanu.

    Piemēram, likumā par Ģenerālprokuratūru norādīts, ka tās darbības pamats ir Satversme!

    Bet kā notiek dabā???

    Vai nav vienkāršāk atgriezties pie Latvijas Valsts iekārtas?

    Latvijas laikā pie Apgabala tiesām bija prokurors un Augstākās tiesas bija Virsprokurors, kuru uzdevums bija, lai visās tiesvedībās tiktu ievērota likumība un taisnīgums!
    Vai Latvijas Valstij ir vajadzīgs šāds kantoris?
    Vēs nesen Latvijas tiesa atzina Pilsonību Ģedertam Melngailim. Par to rādija televīzijā.

    Bet prokurors Zvejnieks atbildēja. ka Padomju tiesa bija likumīgi un taisnīgi notiesājusi uz piespiedu ārstēšanos Blagoveščenskā?!
    No boļševika – prokurora pilnīgi saprotams, kā normāls cilvēks vēlējās bēgt no “padomju paradīzes”? Protams, ka Ģederts bija ‘nenormāls”, pēc prokurora sapratnes. No mana skatījuma, viņam vajadzētu uzcelt pieminekli!!!


  6. RB 31 Dec 2020 pulksten 12:24

    Varu Jums tikai piekrist


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *